T&G

M-am dus la sesiunea acesta relaxată, cu voie bună și fără să am o idee clară despre ce voi putea fotografia. Locația a fost aleasă de Teodora și de Gabriel, era locul primei lor întâlniri. Am ajuns cu puțin înaintea cuplului meu și am avut timp să fac cunoștința cu Mihai Nae- videograful cu care voi lucra la nunta lor. Lucrurile s-au legat rapid între noi doi, am știut din primele 5 minute că voi face treabă bună împreună cu el.

Întotdeauna am emoții la începutul sesiunii, așa că amân cât pot startul, vreau ca emoțiile să își facă loc și ca noi toți să avem un pic de răgaz, să ne relaxam. Ce am adorat la sesiunea această a fost atmosfera și energia dintre noi patru, dintre ei doi. Am fost recunoscătoare pentru curajul Teodorei și a lui Gabriel de a se deschide în fața mea, de a-și arăta afecțiunea în public și de a fi vulnerabili. Totul a fost spontan. Vremea a ținut cu noi, am povestit mult, am băut șampanie, am făcut baloane de săpun și am râs enorm.

Am primit mai mult decât mi-am dorit de la acesta sesiune, am cunoscut trei oameni care m-au inspirat și cu care mi-aș petrece timpul oricând.