Studio adventures

Am gândit acest mic proiect în urma unor discuții cu o parte din familiile pe care le documentez de ceva timp. Cu doar două luni în urmă o clientă mi-a propus să găsim o locație să îi facem câteva fotografii portret fetiței lor care împlinea 1 anișor. Am întrebat de locații, m-am documentat, dar nimic nu mă entuziasma. În schimb mi s-a aprins un beculeț timid cum că aș putea să le fac la mine acasă. Zi și făcut nu e stilul meu, pentru că am nevoie de timp, de ritm, de gândit la marele sens, dar am prins curaj și mi-am suflecat mânecile. Am făcut pași mici, am regândit spațiul în care locuiesc, am făcut cumpărături la magazinul de bricolaj, am creat niște flori din hârtie și mi-am imaginat multe nopți la rând cum aș putea face din acest proiect o experiență frumoasă pentru clienții la care țin. Eu zic că a ieșit minunat, iar mai jos puteți vedea rezultatul primului proiect.

Later edit: am gasit un studio foto si voi colabora cu ei pentru viitoare sesiuni.

Dacă vrei să rezervi o sesiune personalizată pentru copilul tău, găsești mai jos toate informațiile necesare.

{Prima aniversare} Magic Eliza daciana.

Pentru această sesiune am vrut să creez o atmosferă diafană, am facut un cort și l-am învelit în dantelă. Știam că Eliza a avut la botez ca tematică "luna și stelele", așa că i-am cumpărat cadou o steluță din pluș și am pus în spatele cortului beculețe care să creeze o atmosfera celestă. Anamaria a adus un tort simplu alb (kids friendly) de la cofetăria Blanca, iar eu l-am decorat cu flori proaspete pe care le-am găsit cu câteva ore înainte în jurul casei. Pe ultima sută mi-am dat seama că am niște sârmă din cupru și am meșterit rapid un ONE din clește pentru a-l pune pe tort. Voiam să subliniem cumva că e prima ei aniversare. Elizei i-am dat flori pe care să le studieze în timp ce o fotografiam, iar Tiberiu, tatăl ei, m-a ajutat cu baloanele din săpun pe care le-au adus ei și bine au făcut, au întregit numai bine atmosfera. Sesiunea a fost făcută în tihnă, am vrut să ofer timp, să ofer spațiu, mi-am dorit ca Eliza să se simtă în largul ei. A fost frumos, am râs și m-am bucurat că am reusit să bifez onorabil scopul acestui proiect care este acela de a surprinde primele trasături de caracter.

Detalii sesiuni

Conditii pentru a colabora

Scopul proiectului "Moonchild" este de a suprinde primele trăsături de caracter, personalitatea copilului. De aceea aceste sesiuni se adresează copiilor care pot stă minim în fund, care sunt autonomi. Studioul nu este potrivit pentru fotografierea copiilor nou născuți.
Vârstă maximă pentru fotografiere este de 5 ani. Pentru cei care își doresc sesiune cu copii mai mari sau de familie, le recomand sesiunile în natură.

Cum este dotat studioul?

Am inceput o colaborare cu studioul Struktura ceea ce mă ajută să creez o experiență profesionala si autentică pentru cei care mă vizitează. Îmi place să fiu gazdă, iar pentru mine e important ca locul în care fotografiez sa fie confortabilpentru clienți, cat și pentru mine că fotograf. Faptul ca lucrez cu un studio dedicat, utilat, spatios ma ajuta sa creez spatiul oricum imi doresc. Florile din hârtie, lemn, prăjituri sau torturi "kids friendy" sunt de la producători locali. Sesiunile sunt programate prin preinterviuri la telefon pentru a afla câte ceva despre mine, despre voi, înainte de a colabora.

Cât durează?

Îmi place să am timp, nu grăbesc niciodată procesul în munca pe care o fac. Dacă nu ne-am mai întâlnit vom avea un pre-interviu la telefon pentru a afla cât mai multe detalii care să ne ajute să ne setam așteptările. Scopul sesiunii este să surprind acele trăsături specifice copilului. În general durează până la două ore o sesiune, fiecare copil are ritmul lui și eu îmi voi da seama când va fi gata sesiunea, când avem suficiente cadre.

Cât costă?

Dacă rezervați și plătiți în avans cu minim două săptămâni înainte de dată rezervată, prețul este de 550 ron.
Pentru sesiuni spontane, de pe o zi pe altă, prețul este de 650 ron.
Am nevoie de minim 3 zile pentru a personaliza spațiul.
Puteți adaugă contra-cost: tort aniversare, recuzita & tematică personalizată.
Puteți veni cu elemente care sunt familiare copilului, câteva ținute.
În costul sesiunii este inclus și servirea cu băuturi răcoritoare, apă și fructe.

Recuzită

Studioul este alb și elementele de care mă folosesc sunt în general în nuanțe neutre. Scopul este ca recuzita să creeze doar o atmosferă, nu să eclipseze personalitatea copilului. Recuzita este minimalistă, de aceea accentul va fi pe portret și pe acțiunile copilului în interacțiune cu lucruri simple, o floare, o oglindă, o plantă, un balon, etc.
Fiecare sesiune va avea ceva unic și specific copilului pe care îl voi fotografia.

Câte fotografii vom primi?

Fiind pe stil documentar, eu fotografiez până simt că am surprins ceea ce caut. Vor fi cu aproximatie 100-150 de fotografii digitale. Fotografiile vor putea fi descărcate cu ajutorul unui cod pin dintr-o galerie online privată.

Formular rezervare sesiune